Activiteitenverslag 2018

Januari 2018

Boottocht t.b.v. Project Zonnepanelen

Onder het genot van Braziliaanse hapjes en drankjes zijn we met een 40-tal gasten op de opleidingsschip de Gyrinus van de Zeevaartschool de Amsterdamse haven door gevaren. Tijdens deze tocht heeft Marcel Hazeu het een en ander vertelt over de situatie in Brazilië en de voornemens van de Stichting Moaraná om met de aanschaf van zonenpanelen de kosten voor de school te verlagen.

April 2018

Voettocht t.b.v. Moarana

Axel Verheij heeft in de maand april een wandeling van 50 km gemaakt om geld bij elkaar te verzamelen voor de zonnepanelen. De actie was zeer geslaagd in moreel opzicht. Echter in financieel opzicht was de actie niet zo’n succes

Mei 2018

Crowdfunding actie

Via de crowdfunding site One Percent hebben we in mei een crowdfunding actie gedaan waar ruim 500,- euro mee is binnengehaald met name voor de zonnepanelen.

Nieuwsbrief zomer 2018

In juli is een nieuwe zomernieuwsbrief gemaakt door het bestuur en vormgegeven door Elly van der Mark. (Zie de nieuwsbrief elders op deze website)

Najaar 2018

Fondsenwerving

In het najaar is door de inzet van verschillende sympatisanten geworven bij verschillende fondsen (Pelgrimshoeve, Transpetrol Foundation), zodat via het verzamelde geld uiteindelijk een groen licht is gegeven aan het zonnepanelen project.

December 2018

In december is de tweede nieuwsbrief van het jaar samengesteld door het bestuur en wederom prachtig vormgegeven door Elly van der Mark.

Scroll naar boven