activiteiten Moaraná

We hebben een brief van het schoolteam gekregen:

Dag Vrienden van de stichting

Met plezier en enthousiasme stuur ik enige informatie en foto’s over ons werk.

Dit jaar zitten alle klassen vol, met in totaal 75 kinderen en er zijn nog veel aanmeldingen uit de wijk, we werken nu met een wachtlijst voor het geval er iemand afzegt.

We hebben de eerste vergadering van dit jaar met de ouders gehad. Er waren veel ouders aanwezig ondanks de zware regenbuien die dag.

De Leesstraat op 29 maart van de Resistência Guamazonica was een groot succes! Wij deden eraan mee met onze leerlingen, jonge mensen van Hip Hop, vaders en moeders van Moaraná, een optreden van de Abarrê-stier en veel kinderen uit de wijk en van andere bibliotheken. Ook waren er verscheidene schrijvers en dichters uit onze staat Para. Het was een ochtend met veel oude volksverhalen, leeservaringen delen, muziek en poëzie. De ouders van de jongste kleuters genoten!

 We hebben een vernieuwingsproject ter waarde van 30.000 reais naar de gemeenteraad van Belém gestuurd, we hebben er  vetrouwen in en hopen dat het toegewezen wordt.

Ook willen wij jullie informeren dat we voor de 7.300 euro die we van jullie hebben ontvangen, omgewisseld 22.507,73 reais hebben gekregen. Daarmee hebben de achterstallige lonen voor onze werkneemsters kunnen betalen.

Hier volgen nog foto’s (vergadering met de vaders en moeders, leestraat). Als het niet lukt ze allemaal in een keer te versturen komen ze met een paar tegelijk.

Hartelijke groet,

Clara

10 11 12 13 14 15 16 20 21 foto 1

Scroll naar boven