Nieuws

Nieuwsbrief winter 2022-2023

Nieuwsbrief zomer 2022

Nieuwsbrief winter 2021-2022

Foto’s bij de nieuwsbrief van winter 2021-2022

Nieuwsbrief zomer 2021

De nieuwsbrief is ook in zijn geheel te downloaden via de onderstaande link

Nieuwsbrief zomer 2021

De Financiële verantwoording van 2020

We hebben veel steun gehad in 2020 vanwege de omstandigheden a.g.v. Covid-19, die ook voor de school erg hard zijn aangekomen. We hebben bijdragen gehad om de leerlingen thuis te ondersteunen, we hebben bijdragen gehad om de sanitaire voorzieningen te verbeteren en bijdragen om de ouders en leerlingen te ondersteunen in hun eerste levensbehoeften. Daarnaast hebben we zelf de leraren extra ondersteund.

Klik hier voor het downloaden van de staat van baten en lasten.

Nieuwsbrief winter 2020/2021

Nieuwsbrief zomer 2020

De nieuwsbrief winter 2019/2020 is uit

Financiele verantwoording van 2019 gepubliceerd

Nieuwsbrief zomer 2019

Nieuwsbrief winter 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Crowdfunding beëindigd

De crowdfunding actie via Onepercentclub is beëindigd. Het heeft 581,25 euro opgebracht. We zijn op dit moment op zoek naar andere bronnen van financiering om de zonnepanelen te bekostigen. Iedereen heel hartelijk bedankt voor de inzet.

Boottocht Amsterdam groot succes

Stichting Moaraná heeft een boottocht georganiseerd voor donateurs.Kapitein Ton Vaes heeft ons langs de sojahaven en Zaandam gevaren. Onderwijl brachten Rudolf, Marcel en Axel de aanwezigen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Brazilië en Nederland rondom de school. Met dank aan de Hogeschool Amsterdam voor het beschikking stellen van de Gyrinus

Zie hier voor een foto-impressie

Crowdfunding gestart!

Op de goede doelen crowdfunding pagina Onepercentclub.com/nl zijn we een crowdfunding gestart voor zonnepanelen voor op de school. Inmiddels is 8% van de financiering binnen. Doneer ook voor de zonnepanelen. En zorg ook dat de school geld kan uitgeven aan onderwijs en niet aan stroom.

https://onepercentclub.com/nl/projects/zonne-energie-voor-moarana

De laatste nieuwsbrief

In december is de laatste nieuwsbrief uitgekomen. Lees hem en deel hem met je buren. Hij is weer prachtig vormgegeven door onze fantastische vormgever

moarana-nieuwsbrief-winter-2017

Meer nieuws

Reacties zijn gesloten.